Sazināties ar mums:
Atstāt pieteikumu
+371 67 113 863
Uzņēmuma galvenie virzieni:
Tomātu pastas un tomātu pulvera
vairumtirdzniecība
Tomātu pasta mucās 28-30% CB
Tomātu pasta mucās 28-30% HB
Tomātu pasta mucās 36-38% CB
Uzņēmuma priekšrocības:
Augstas kvalitātes
produkcija
Stabilas piegādes
Prece vienmēr
uz vietas
Konkurent spējīgas
cenas
Tehnoloģiskais
atbalsts
Individuāla
pieeja
Kvalitatīvs
klientu serviss
Ilgtermiņa sadarbība
Villanueva de la Serena (Badajoz, Spain):
Tomātu pasta – 1250 Мт/dienā
Tomātu pulveris – 70 Мт/dienā
Rio Maior (Ribatejo, Portugal)
Tomātu pasta – 700 Мт/dienā
Par ražošanu:
Ražošanas uzņēmums tika dibināts 1965. gadā, pateicoties inovācijām un pastāvīgiem investīcijām ir kļuvis par vienu no lielākajiem un vadošākiem tomātu pastas un tomātu pulvera ražotājiem Eiropā.
Nodrošinot pilnu ražošanas ciklu, sākot ar tomātu audzēšanu savās fermās, pilno loģistikas ciklu izejvielu piegādei rūpnīcās, un beidzot ar laboratorijām izejvielu un gatavas produkcijas kontrolei un analīzei.
Rūpnīcas atrodas Eiropas dienvidrietumos – Spānijā un Portugālē, reģionos kur klimatiskie laika apstākļi ir ideāli tomātu ražai.
Ražošanas jaudas:
Tomātu pasta - Hot Break
28-30%
Tomātu pasta - Cold Break
28-30%
Tomātu pasta - Cold Break
36-38%
HOT BREAK tomātu pastu ražo augstās temperatūras (98-100 grādi),
ka rezultātā sanāk ļoti koncentrāta, bieza pasta. Šīs tehnoloģijas priekšrocība ir augsta viskozitāte, kas nozīme, ka tālākai
industriālai izmantošanai nebūs nepieciešama ciete, jeb biezinātāji. Rezultātā gatavai
produkcijai būs izteikta, naturāla tomātu garša.Hot Break tomātu pasta ļoti piemērota tomātu mērču, kečupu, picas mērcēm un zupām.
COLD BREAK tomātu pastu ražo zemās temperatūrās (60-65 grādi),
šī pasta nav tik bieza, bet zemas temperatūras ļauj saglabāt maksimumu no gāršas
un aromāta, ka arī ļoti labu gala produkta krāsu.Tomātu pasta kas ražota ar Cold Break tehnoloģiju, ļoti plaši ir izplatīta tomātu sulas
un dzērienu ražošanā, ka arī ir ideāla tomātu mērcēm.
COLD BREAK tomātu pastu ražo zemās temperatūrās (60-65 grādi),
šī pasta nav tik bieza, bet zemas temperatūras ļauj saglabāt maksimumu no gāršas
un aromāta, ka arī ļoti labu gala produkta krāsu. Tomātu pasta kas ražota ar Cold Break tehnoloģiju, ļoti plaši ir izplatīta tomātu sulas
un dzērienu ražošanā, ka arī ir ideāla tomātu mērcēm. Cold Break 36-38% atšķiras ar ļoti augstu cieto vielu koncentrāciju produktā,
Kas ir ekonomiski izdevīgi transportējot un pārstrādājot.
Saņemt piedāvājumu
Saņemt piedāvājumu
Saņemt piedāvājumu
TRANSA – tas….
1950 tomātu pastas tonnas dienā
50 gadu ilga veiksmīga vēsture
Ražošana notiek 24 stundas diennaktī, 7 dienās nedēļā
Noliktavas atrodas 6 valstīs (Spānija, Portugāle, Latvija,
Lietuva, Polija, Krievija)
Pieejami vairākie starptautiskie sertifikāti – ISO, HACCP, KOSHER, HALAL
Augsts likopēna saturs, intensīva sarkana krāsa
Nesatur krāsvielas, piedevas, konservantus un ĢMO
Stabila Eiropas
Kvalitāte
100% Tomātu
pasta
Mēs strādājam visā pasaulē
Siltumnīca
Tomātu audzēšana
Ražošanas līnijas
Rūpnīca
Gatava produkcija
Atstāt pieteikumu
Patika mūsu produkcija? Atstājiet pieteikumu un mēs sazināsimies ar jums tuvākajā laikā, lai pārrunātu sadarbības iespējas
Atstāt pieteikumu
Jūs arī varāt sazināties ar mums:
SIA "Intep" (Latvija)
tel: +371 67113863
e-mail: info@intep.lv